Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/theme.php on line 618 Bloc del Centre de Teràpies Integrals de Manacor » LA DANSA MOVIMENT TERÀPIA

El moviment corporal és innat a la persona, amb ell comunicam i expressam com som i que sentim. La Dansa Moviment Teràpia és una modalitat de psicoteràpia dins les arts com a teràpia. És l’ús terapèutic del moviment dins d’un procés que cerca la integració psicofísica (cospensament) del individu mitjançant la música, el ritme, el joc, l’expressió corporal… per a una millora a nivell físic, emocional, cognitiu i social de la persona.

Quin és el seu origen?

Els seus pioners els trobam als anys 40 a Estats Units i venen de dos camps professionals: la psicologia i la dansa moderna. És una disciplina que es fonamenta en la comunicació no verbal, la psicologia del desenvolupament i l’anàlisi del moviment.

Què ens ofereix?

El moviment ajuda a connectar amb les emocions (alegria, tristesa, ansietat…) i a expressar-les quan no es pot o no se sap com fer-ho. Ens posa en contacte amb el nostre cos, utilitzant les respostes musculars i viscerals relacionades amb la memòria emocional i dona la possibilitat de manisfestació dels sentiments bloquejats o emmascarats. Permet la creativitat, l’expressió i la sensibilitat així com el coneixement del nostre cos, afavorint l’acceptació d’un mateix i els altres.

A qui va dirigida?

Es promou una actitud activa dels pacients, com a protagonistes del procés de sanació. S’ajusta a la persona i al moment, no hi ha limitació per edat, ni diponibilitat de moviment o nivell de desenvolupament intel·lectual… es pot realitzar per sessions individuals o grupals.

Deixa un comentari!