Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/theme.php on line 618 Bloc del Centre de Teràpies Integrals de Manacor » L’ESSÈNCIA DE PARIR I NÉIXER

“No cal aprendre a parir. De fet no es pot aprendre a fer-ho. No hi ha mètodes i tècniques que s’hagin de dominar per fer-ho bé. El part és un instint. El cos sap a la perfecció que és el que ha de fer i quan ho ha de fer.

L’art de parir

En realitat parir no és un art. No és una qüestió de demostrar res. És un procés normal que té lloc en el cos de l’embarassada, igual que la digestió dels aliments, la producció de sang i el desenvolupament del fetus dins l’úter. És més aviat l’art de deixar-se portar per les sensacions i confiar en la capacitat que la natura ens ha donat.”, amb aquestes paraules es referix al procés de parir la comare Beatrijs Smulders.

Però és important que la dona estigui ben informada de tot el procés del part. Cal que se senti acompanyada i tingui al costat professionals de confiança (comare, ginecòleg…), que li donin seguretat i que la facin confiar amb les seves capacitats, sense formentar la por i la incertesa, deixant la tecnologia i els casos purament necessaris.

El Centre ofereix: fisioteràpia a l’embaràs per a un part conscient.

Consisteix en un treball de consciència corporal a través del moviment fisiològic, treballant les diferents parts del cos que intervenen en el part, per tal d’alliberar tensions, descobrir sensacions i desenvolupar així, la seguretat i la confiança en la pròpia mare, per parir de la forma més humana i amorosa possible.

 

Neli Martínez.

Deixa un comentari!