Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/theme.php on line 618 Bloc del Centre de Teràpies Integrals de Manacor » TREBALL DE GRUP DE COS I CONSCIÈNCIA DURANT L’EMBARÀS

” T’acompanya’m durant aquest camí cap a la maternitat per ajudar-te a gestionar millor els canvis en el teu cos i les teves emocions”.

 

Dirigeix: Aina Miquel Pascual

Inici: Dimecres dia 4 de gener del 2012

Horari: Cada dimecres de les 18.30h a les 20.00h.

Lloc: El Centre de Teràpies de Manacor, carrer Moreres nº3 de MANACOR.

 

Més “Info”: 971 55 92 08

Deixa un comentari!