Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/theme.php on line 618 Bloc del Centre de Teràpies Integrals de Manacor » TALLER DE COS I CONSCIENCIA (CANICULI)

LI DEIM CANICULÍ A LA TRANSICIÓ ENTRE L’HIVERN I LA PRIMAVERA.

ESPAI IDONI PER TREBALLAR EL NOSTRE COS I ELIMINAR TOXINES ACUMULADES I FER CAMÍ CAP A LA PRIMAVERA AMB NOVES ENERGIES.

Quan acabam la tador i entram a l’hivern la nit és més llarga i el dia més curt perque el sol es quan està més baix. A partir d’aquí el sol es comença a aixecar-se, el dia mica en mica es fa més llarg i la vida comença de bell nou!!

 

 

Horari: Començarem a les 9.30h i acabarem a les 14h.

Preu: 45€.

Lloc: “El Centre” Teràpies Integrals de Manacor, c/Moreres nº3 MANACOR.

Dirigeix el taller: Magdalena Santandreu Sureda.

Per més info: 971559208 i 651912537 (places limitades)

És un regal pel teu cos!!

Deixa un comentari!