Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/theme.php on line 618 Bloc del Centre de Teràpies Integrals de Manacor » EMOCIONS I SENTIMENTS educació i aprenentatge emocional

CURS D’ESTIU 6 DE JULIOL 2013

“El pessimista es queixa del vent; l’optimista espera que canviï; el realista ajusta les veles”. William George Ward (1812 - 1882), escriptor i teòleg anglès.

PRESENTACIÓ

No hi ha bones o males emocions: les positives i les negatives són igual de vàlides; i quan de veres es comuniquen, la persona aconsegueix harmonia, equilibri i pau.

OBJECTIUS

Sentir i comprende què són les emocions, el paper que juguen en la nostra vida i la relació entre pensaments, emocions i sentiments amb el nostre benestar o malestar.

CONTINGUTS I METODOLOGIA:

- Què són les emocions?

- Components, dimensions i polaritats de l’emoció.

- Per a què serveixen les emocions?

- Educació i aprenentatge emocional, i desenvolupament del sentiment.

Aquets continguts seràn treballats a partir de l’experiència i la pràctica vivencial, que constarà d’exercicis corporals i de la representació del món emocional.

DIRIGIT A:

A professionals del camp de la salut, de l’educació i de lo social, i a totes les persones interessades en un major coneixement i desenvolupament personal, que vulguin sentir-se  millor amb sí mateixes i amb els altres. No hi ha límit d’edat ni és necessari haver fet algun tipus de treball similar previ.

A CÀRREC DE:

Lluïsa Fuster. Psicoterapeuta/Psicodramatista · Pedagoga

CALENDARI I HORARI:

Dissabte 6 de juliol de 9.00h a 14h.

PREU : 45€

LLOC: El Centre de Teràpies Integrals de Manacor, c/ Moreres, 3. MANACOR

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

971559208 · 629590867 · info@lluisafuster.com

Inscriu-te ingressant 5€ a c/c 2100-1807-91-0100390192 indicant el teu nom complet. Paga els 40€ restants el dia d’inici del taller.

 

Deixa un comentari!