Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/theme.php on line 618 Bloc del Centre de Teràpies Integrals de Manacor » EL NOSTRE COS, ESCENARI EMOCIONAL

TALLER D’ESTIU 20 DE JULIOL 2013

“L’ésser humà, per a cada experiència i cada pas de la seva consciència, ha d’utilitzar el camí del cos.” T. Dethefsen i R. Dahlke.

PRESENTACIÓ

Ens és impossible elaborar i assumir conscientment res que no hagi arrelat en el cos. Allò què es manifesta a nivell corporal ens permet reconèixer i posar-nos en contacte amb el seu origen emocional.

OBJECTIUS:

Sentir i comprendre la relació entre emocions i salut.

CONTINGUTS I METODOLOGIA:

- Esquema i imatge corporal.

- Memòria corporal, memòria emocional.

Aquests continguts seràn treballats a partir de l’experiència i la pràctica vivencial, que constarà d’exercicis de sentir, atendre, expressar i representar les emocions que habiten les diferents zones i òrgans corporals.

DIRIGIT A:

A professionals del camp de la salut, de l’educació i de lo social, i a totes les persones interessades en un major coneixement i desenvolupament personal. No hi ha límit d’edat ni és necessari haver fet algun tipus de treball similar previ.

A CÀRREC DE:

Lluïsa Fuster. Psicoterapeuta/Psicodramatista · Pedagoga

CALENDARI I HORARI:

Dissabte 20 de juliol de 9.00h a 14.00h

PREU: 45€

LLOC: El Centre de Teràpies Integrals de Manacor, c/ Moreres, 3. MANACOR

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

Inscriu-te ingressant 5€ a c/c 2100-1807-91-0100390192 indicant el teu nom complet. Paga els 40€ restants el dia d’inici del taller.

Deixa un comentari!