Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/theme.php on line 618 Bloc del Centre de Teràpies Integrals de Manacor » ACTIVITATS D’ESTIU PER A PRE-ADOLESCENTS I ADOLESCENTS PER A NINS DE 11 A 15 ANYS

COS I CONSCIÈNCIA I DANSAMOVIMENT TERÀPIA

Oferim aquestes dues activitats per a pre-adolescents i adolescents perquè pensem que pot ser una possibilitat d’activitats d’estiu molt útil pels nostres alumnes durant aquestes vacances.

En aquestes edats es troben en un moment de grans canvis a nivell de creixement físic a molts nivells del cos i canvis maduratius (canvis a l’ escola, amb els grups d’amics, la família). Són uns anys en els que els canvis són tan ràpits i complexes que els hi voldríem oferir el poder retrobar-se amb ells mateixos i el seu cos, les seves emocions i així gaudir d’una millora i ben estar en l’àmbit de la salut i l’ àmbit emocional a uns nivells personals, familiars i socials… tot d’una manera divertida i lúdica.

COS I COSNCIÈNCIA

Una proposta que combina diferents tècniques que permeten una millora en:

- La presa de consciència que els hi permet un major equilibri psíquic i canvis d’actituds…

- Un ajust postural per la millora dels seus mals físics de mal d’esquena, escoliosis, contractures…

- Reharmonització energètica ajudant al adolescent amb els seus canvis dels ritmes interns: bioritmes, canvis hormonals, ritmes estacionals i així permetre una millora dins del ritme social que els envolta.

- Treball de les emocions des de el cos incidint en la respiració i la verbalització dels sentiments.

DANSAMOVIMENTERÀPIA

A través del moviment, el joc, la expressió corporal, la música i la expressió plàstica donar sortida a les emocions, permetre un autoconeixement del cos, alliberar tensions, millorar la concentració i la atenció en un moment per ells de canvis a tots els nivells tant físics, emocionals, de relacions… per tant de facilitar-los un canvi saludable de manera divertida i a través d’un grup.

Cos i Consciència: dimarts de 10.30h a 12h.

Dansamovimenteràpia: dijous de 10.30h a 12h.

Possibilitat de realitzar una de les activitats o les dues a la setmana.

Preus: Una activitat……. 40€

          Dues activitats…  60€

Dirigeixen Tonina Isern i Magdalena Santandreu.

Més info: Centre de Teràpies Integrals de Manacor EL CENTRE 971559208

 

Deixa un comentari!