Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/theme.php on line 618 Bloc del Centre de Teràpies Integrals de Manacor » EXPRESSIÓ CORPORAL I PSICODRAMA per a un major benestar emocional i físic

OCTUBRE 2013/2014

PRESENTACIÓ:

Una experiència amb el cos, l’expressió creativa, la representació del propi sentir, el moviment natural i espontani, la dansa, la música, el joc, la relaxació i la comunicació.

OBJECTIUS:

Aquest treball ofereix recursos que ajuden a unir cos-ment, a reconèixer i expressar el què sentim per tal d’aprendre a viure d’acord amb els propis sentiments: atendre i expressar el nostre sentir, sense jutjar-lo, ens permet aliviar estrès, millorar el benestar en general, la desimboltura i espontaneïtat, la serenitat i harmonia. Ajuda a intensificar la tranquil·litat, la seguretat i l’autoestima, acostant-nos al significat de la llibertat.

DIRIGIT A:

A totes les persones interessades en un major benestar emocional i físic. No hi ha límit d’edat ni és necessari haver fet algun tipus de treball similar previ. Grup reduït.

A CÀRREC DE:

Lluïsa Fuster. Psicoterapeuta/Psicodramatista·Pedagoga

CALENDARI I HORARI:

Inici el divendres dia 11 d’octubre a les 18.30h

Trobades quinzenals, en divendres, de 18.30h a 20.30h

PREU:

30€/MES

LLOC:

El Centre de Teràpies Integrals de Manacor, c/ Moreres, 3. MANACOR.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: 971559208 · 629590867 ·info@lluisafuster.com

Inscriu-te ingressant 5€ a c/c 2100-1807-91-0100390192 indicant el teu nom complet. Pagda la resta el dia d’inici del taller.

Deixa un comentari!