Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/theme.php on line 618 Bloc del Centre de Teràpies Integrals de Manacor » TALLER D’EXPRESSIÓ CORPORAL

TALLER D’EXPRESSIÓ CORPORAL

A càrrec de : Lluïsa Fuster

Tots els divendres de 17′30 a 19′30

 

Lloc: “El Centre”

 

Carrer Moreres, 3A de Manacor

 

Per apuntar-te tel. al 971559208/651912537/629590867

 

Per a mes informació sobre Expressió Corporal mireu a la nostra pag. web. a l’apartat de Teràpies.

Deixa un comentari!