Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/theme.php on line 618 Bloc del Centre de Teràpies Integrals de Manacor » TALLERS DE COS I CONSCIÈNCIA

 

DATES TALLERS COS I CONSCIÈNCIA A “EL CENTRE”

  

Dirigeix els tallers: Magdalena Santandreu Sureda

 

 

Dates:

  

21 de Febrer de 2009 (Caniculi)

 

4 d’Abril de 2009 (Cap a la primavera)

 

 

Horaris: Començarem a les 9 hores i acabarem a les 14 hores.

 

 

Preu: 45 €.

 

 

Lloc: “El Centre” Teràpies Integrals de Manacor

          carrer Moreres, 3 A  07500 Manacor

 

 

Per a més informació telefoneu-nos al 971559208 o 651912537 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari!