Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/bsalas/domains/blocelcentretim.com/public_html/wp-includes/theme.php on line 618 Bloc del Centre de Teràpies Integrals de Manacor » Qui som?

Qui som?

En El Centre de teràpies integrals de Manacor, entenem a cada persona com a un èsser únic; per aixó li oferim una atenció global i personalitzada que li permeti aconseguir un grau de salut òptim, desenvolupant al màxim les seves capacitats físiques mentals i emocionals.
Profesionals especialitzats en diferentes tècniques, algunes grupals i d’altres individuals, treballam en El Centre amb la mateixa visió global i integradora de la persona i de la salut.

Centre de Teràpies Integrals de Manacor

ctimelcentre@ono.com
Carrer de les Moreres 3a, 1er pis 07005
Telèfon: 971.55.92.08

2 comentaris a “Qui som?”
 1. Gwyneth Morgan diu:

  Hola,

  Som estudiant de fisioteràpia i m’agradaria estar al corrent dels cursos que donau.
  També tenc interés en la possibilitat de fer una sesió individual amb en Georges Courchinoux.
  Aquest treball me l’ha recomanat na Liliana Trumper que ha fet cursos amb ell.

  Moltes gràcies.

  Gwyneth Morgan

 2. pero diu:

  hola q tal estoy haciendo un curso de quiromasaje y me gustaria ampliar mis nociones en este sector.me gustaria estar al corriente de los cursos q estais haciendo.

Deixa un comentari!